Academisch Engels 2 18-19 semester 1

maandag, 15 oktober, 2018 - 00:00 to maandag, 17 december, 2018 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

De cursus

• Je ontwikkelt de receptieve vaardigheden (lezen en luisteren) die je nodig hebt om een in het Engels onderwezen cursus aan de universiteit te volgen.

• In deze cursus wordt er expliciet aandacht besteed aan de specifieke kenmerken van de meer formele academische stijl. Daarbij ligt vooral de nadruk op de academische woordenschat.

• Je leert je kennis van het academische register toepassen tijdens het schrijven van samenvattingen en abstracts.

• Belangrijke grammatica wordt opnieuw opgefrist.

• Je krijgt de kans om je presentatieskills te verbeteren door middel van praktische oefeningen.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor wie al een goede basiskennis Engels heeft en zijn/haar (academische) taalvaardigheden Engels verder wenst te ontwikkelen.
Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresserden kunnen zich inschrijven.

Rachel Nye

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: 26 lesuren per semester.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 1 oktober 2018.

Om zeker te weten of dit de juiste cursus is voor jou, leg je eerst een plaatsingstest af. Zonder kan je niet inschrijven voor de cursus. Deelnemers die al een ACTO-cursus Academic English volgden, kunnen doorstromen naar de vervolgcursus zonder dat ze daarvoor een nieuwe plaatsingstest hoeven af te leggen.

Opgelet: de plaatsingstesten worden steeds afgenomen voor de start van de cursus. Dat betekent dat je je al voor het begin van het semester moet inschrijven voor deze cursus. Later inpikken is helaas niet mogelijk.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-studenten/-personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving / Registration

Inschrijven voor deze cursus kan enkel na het afleggen van een plaatsingstest.

Klik hier om je in te schrijven voor de plaatsingstest/Click here to register for the placement test