Verwonderd: Lotgenotengroep Zelfverwondend Gedrag

Brussels University Consultation Center
brucc@vub.be
www.brucc.be

Heb jij je in het verleden jezelf verwond? Of verwond je jezelf nog steeds op dit moment en zou je graag samen met lotgenoten zoeken naar hoe je hiermee kan omgaan? Dan kan je bij Verwonderd terecht. Elke tweede dinsdag van de maand organiseren we een praatavond waar we onze ervaringen met elkaar delen. Zo kunnen we op een constructieve manier elkaar tips geven in het omgaan/stoppen met zelfverwonding. Op vraag van deelnemers kan er gewerkt worden met thema-avonden. De avonden zullen begeleid worden door een ervaringsdeskundige en een professionele hulpverlener. We vragen 6 euro inkom zodat we iets klein aan drank kunnen aanbieden.

Waar? BRUCC aan de VUB in Etterbeek

Wanneer? De tweede dinsdag van elke maand, startende vanaf 9 oktober 2018. We beginnen om 19u30 en eindigen om 21u.

Graag inschrijven via mail: lotgenoten@verwonderd.be, geef kort weer in je mail wat je ervaring is met zelfverwonding en wat je motivatie is om bij de groep aan te sluiten.

Hopelijk tot binnenkort,

Imke & Dorien